På topp

   Vardag    0 kommentarer
Dom säger att året är som en berg och dalbana, jag är väl på toppen nu isåfall. Allt känns så bra, haft full rulle hela veckan. Veckodagarna går så fort och helgerna känns som långa lov, hur bra är inte de? 

I fredags var jag hemma från skolan så åkte och shoppade med Michelle på förmiddagen, vid lunch kom Kaitlyn och hämta upp mig sen åkte vi till Panda Express för lunch med Petra, Melinda och Elisa. Orange chicken är min favoritmat här😍 Efter lunch gick vi till mitt favorit glassställe, vilket är coldstone. Kommer ni ihåg glada glassen? De är iallafall som de. Efter de åkte jag hem för att senare bli upphämtad av Alycia, vi åkte till skolans basketmatch. De var match mot vår rivalskola så alla gick och de va tema osv. Nästa alla hade "klätt upp sig" förutom jag haha yeey...
Tog iallafall med mig polaroid kamera vilket va kul, men har fortfarande inte fattat inställningarna så bilderna blev fett mörka 

Igår åkte jag till ett college på deras basketmatch, fast då jobbade jag i ett matstånd så såg inte så mycket av matchen. Men såg tillräckligt mycket för att verkligen vilja gå på college nu!
 
Nu ska jag till kyrkan, yeey...

cowgirl

   Vardag    0 kommentarer
 
Följde med Alycia till hennes hästar igår och lekte cowgirl, eller som jag sa i början cowboy girl. Det var hur mysigt och roligt som helst. Fick äntligen komma tillbaka upp på hästryggen igen vilket kändes skönt även fast western är sjuukt annorlunda och inte alls lika kul egentligen. Till exempel har du långa tyglar hela tiden och du rider alltid med bara en hand.

photo booth

   Vardag    0 kommentarer
denna bild får summera mitt liv, förvirrad med ekorrekinder. 
 
Har så tråkigt så leker väl lite med photo booth, så spännande liv jag har... Nejmen nästa vecka är det finals, vilket betyder att alla pluggar arslet av sig just nu, förutom jag hehe. Eftersom mina klasser är as chill så har jag bara 2 prov nästa vecka och en uppgift, sen är vi lediga dagen innan finals startar så tänker väl plugga då och va ute i sista sekund som vanligt.